Lasagnebladen:
De bladen gebruiken naar wens zonder voorbewerken.
Niet koken of voorgaren.
Bami, Spaghetti en Penne:
Ruim water aan de kook brengen
Als het water kookt, pasta in de pan
Water wordt gelig en gaat schuimen (is normaal)
Pasta 5 tot 8 min laten koken
Daarna afgieten en met warm water afspoelen
Wij wensen u smakelijk eten
Worstenbroodjes afbakken:
Worstenbroodjes afbakken in een voor verwarmde oven 200 graden.
Zodra de oven warm is, de worstenbroodjes 5 tot 8 min in de oven.
Alle brood producten van Yara’s Glutenvrij Bakkerij kunnen
ingevroren worden. Voor afbakken geld, eerst ontdooien, daarna
afbakken.
Eet smakelijk.
Frikandelbroodjes afbakken:
Frikandelbroodjes afbakken in een voor verwarmde oven 200 graden.
Zodra de oven warm is, de frikandelbroodjes 5 tot 8 min in de oven.
Alle brood producten van Yara’s Glutenvrij Bakkerij kunnen
ingevroren worden. Voor afbakken geld, eerst ontdooien, daarna
afbakken.
Eet smakelijk.
stokbrood en/of pistolet:
Broodjes vanuit de oven met natte handen licht vochtig maken en
dan bevroren 5 min in voorverwarmde oven op 230 graden.
Croissant:
Croissant ongeveer 5 min op 200 graden in de oven